Truff Tarifi
Malzemelerkrem şanti 1 paket(hazır olsun)
1 bardak süt
1 paket bisküvü(Burçak Olsun)
2 paket ülker kakaolu Petibör Bisküvi
1 paket çiğ krema
2 paket bitter Çikolota
![]() |
truff tarifi |
Malzemelerkrem şanti 1 paket(hazır olsun)
1 bardak süt
1 paket bisküvü(Burçak Olsun)
2 paket ülker kakaolu Petibör Bisküvi
1 paket çiğ krema
2 paket bitter Çikolota
YapılışıHazır aldığımız krem şantinin içine 1 paket burçak biküvimizle , kakaolu bisvküviyi ufalayın . ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar bisküvi eklemeey devam edin. ellerinizle ufak parçalar koparın(ceviz boyutunda ) bitter çikolota eritilir ve üzerlerine sürülür köstebek pasta afiyet olsun